Kvinden bag


Mød kvinden bag MW-BOGHOLDERIET


Jeg hedder Mette Weigel og grundlagde MW-BOGHOLDERIET i 2005 i Himmerland. Der var ikke langt fra tanke til handling i forhold til at blive selvstændig. I rygsækken havde jeg nemlig mange års erfaring som bogholder og regnskabsassistent.


I MW-BOGHOLDERIET lægger jeg vægt på ærlighed og faglig omhu. Jeg ønsker at skabe langsigtede kunderelationer, baseret på tillid, pålidelighed og god behandling af både kunder og samarbejdspartnere. 


Selv om jeg har base i det nordjyske, har jeg kunder over stort set hele landet. Mit arbejde er baseret på, at administrationen af din virksomhed primært foregår elektronisk - dog kun så vidt det er muligt, uden at vi mister overblikket og den vigtige personlige kontakt.

Baggrund

Oprindelig er jeg uddannet regnskabsassistent fra et revisionskontor i Midtjylland, og i alt har jeg 25 års erfaring med regnskab og bogholderi bag mig. Jeg har løbende videreudviklet mine kompetencer gennem deltagelse i uddannelse, seminarer og kurser. Mine kernekompetencer omfatter udover gængs regnskabsadministration også områder som budgetplanlægning, lager- og projektstyring og markedsføring.


MW-BOGHOLDERIET samarbejder - uafhængigt - med flere statsautoriserede revisionskontorer i det nordjyske.


Fagområder

Gennem årene har jeg beskæftiget mig med en række fagområder, som jeg derfor har en god insigt i:


Handel/detailhandel - både ind- & udland

Fødevarer/landbrug - konventionelt og økologisk

Minkbranchen

Markedsføring og coaching

Den martime sektor - herunder off shore og skibsbyggeri

Håndværkere herunder tømrere, murer og elektrikere

Boligudlejning

Bygge- & anlægsbranchen

Sundhedssektoren - herunder psykologer og fodklinikker

Vognmands- & flyttebranchen

Autobranchen

VVS-branchen

Maskinfabrikker samt maskinbranchen